Om oss

Velkommen til Den Lille Garnbutikken!

Jeg heter Lene og det er jeg som driver www.denlillegarnbutikken.no

Denne butikken er startet opp som et resultat av å ønske å jobbe med det jeg liker å gjøre, nemlig strikke. Det finnes så vanvittig mye fint garn der ute, og jeg ønsker å kunne tilby dere noen av mine favoritter.

Jeg startet å strikke aktivt da jeg gikk gravid med mitt først barn. Jeg har alltid vært opptatt av å ikke nødvendigvis bruke samme garn som i oppskrifter og begynner å få bred erfaring med å finne alternative garn. Målet med butikken er å ha et bredt utvalg i sortimentet med garn og tilbehør. Og jeg ønsker veldig gjerne å bistå dere i forbindelse med oppskrifter og garnkombinasjoner. 

Savner du noe i butikken? Trenger du hjelp med en oppskrift? Er du usikker på hvilket garn du skal bruke? Send meg gjerne en henvendelse på [email protected]

Håper du finner noe du liker og at du blir fornøyd!

Lene Råde Garnbutikken
Lene-Marie Aas / Daglig Leder